Print Page   |   Contact Us   |   Report Abuse   |   Sign In   |   Register
Schedule At A Glance
Share |

  

Wednesday, November 30

8:30 a.m. - 4:30 p.m.   Advance Educational Programs
1:00 - 5:00 p.m  Exhibitor Set-Up & AFAF Silent Auction Drop-Off
1:30 - 6:00 p.m. Registration & Check-in
5:00 - 5:45 p.m. 2017 Volunteer Welcome
6:00 - 7:30 p.m. Dinner on Your Own
6:00 - 7:00 p.m. AFA Connections Kickoff
7:00 - 7:30 p.m. Case Study Competition Training
7:00 - 7:30 p.m. Regional Meet & Greets
7:30 - 8:30 p.m. Regional Meetings
8:30 - 10:00 p.m. Welcome Reception
   

Thursday, December 1 

6:00 - 7:00 a.m.  Workout for a Cause 
7:00 - 8:00 a.m. Friends of Bill
7:00 - 9:00 a.m. Exhibitor Set-Up
8:00 a.m. - 5:00 p.m. Registration & Check-in
8:30 - 10:00 a.m. Opening General Session
10:00 a.m. - 5:00 p.m. Exhibit Hall Open & AFAF Silent Auction
10:15 - 11:30 a.m. Educational Block #1 (75 minutes)
10:15 - 11:30 a.m. First 90 Days Capstone 
11:30 a.m. - 5:30 p.m.      Case Study Competition
11:30 a.m. - 1:30 p.m. Lunch on Your Own
1:30 - 2:45 p.m. Educational Block #2 (75 minutes)
1:30 - 4:00 p.m. New Professionals Seminar
1:30 - 4:00 p.m. Seasoned Professionals Seminar
2:45 - 3:15 p.m. Networking Break
3:15 - 4:15 p.m. Educational Block #3 (60 minutes)
4:45 - 6:00 p.m. Fireside Chat Meet & Greet
5:00 - 6:30 p.m. Ignite Fraternity
4:00 - 5:30 p.m Harpoon Brewery Tour & Social Hour (meet at 4 in the lobby)
5:00 - 7:30 p.m.  The Institute of Contemporary Art Off-Site Excursion (meet at 5 in the lobby)
6:00 - 7:30 p.m. Exhibit Hall Reception
6:45 - 8:00 p.m.  First Timer's Meal Gathering (sign up in advance) 
   

Friday, December 2 

6:30 a.m. - 7:30 a.m.  Workout for a Cause 
8:00 - 11:45 a.m.  Graduate Training Track 
8:30 a.m. - 5:30 p.m. Registration & Check-in
9:00 - 10:00 a.m. Educational Block # 4 (60 minutes)
9:30 a.m. - 3:00 p.m. Exhibit Hall Open
9:30 a.m. - 3:00 p.m. AFAF Silent Auction
10:00 - 10:30 a.m. Networking Break
10:30 - 11:45 a.m. Educational Block #5 (75 minutes)
12:00 - 2:00 p.m. AFA/AFAF Recognition Luncheon
2:00 - 2:30 p.m. Exhibit Hall Closing & Dessert
2:30 - 3:45 p.m. Educational Block #6 (75 minutes)
2:30 - 4:30 p.m. Project Job Search
4:00 - 4:30 p.m. Networking Break
4:30 - 7:10 p.m. Fireside Chats
5:00 p.m. +   Old Town Trolley Tours of Boston Off-Site Excursion 

Saturday, December 3 

7:00 a.m. - 8:00 a.m.  Workout for a Cause 
7:00 - 8:00 a.m. Friends of Bill
8:00 a.m. - 1:45 p.m. AFAF Silent Auction
8:00 a.m. - 3:00 p.m. Registration & Check-in
9:00 - 10:00 a.m. Educational Block #7 (60 minutes)
10:15 - 11:30 a.m. AFA Business Meeting
11:30 a.m. - 1:15 p.m. Lunch on Your Own
1:15 - 1:45 p.m. Silent Auction Last Call
2:00 - 3:00 p.m. Educational Block #8 (60 minutes)
3:15 - 5:00 p.m. Closing General Session
5:30 - 7:15 p.m. Receptions
7:30 - 9:30 p.m. Closing Banquet
9:30 - 11:30 p.m. Receptions

 

Membership Software Powered by YourMembership  ::  Legal