Print Page   |   Sign In   |   Register
Schedule At A Glance
Share |

  

Wednesday, November 28

8:30 a.m. - 4:30 p.m.   Advance Educational Programs
10:00 a.m. - 2:00 p.m  Exhibitor Set-Up & AFAF Silent Auction Drop-Off
12:00 - 4:30 p.m. Graduate Training Track
2:00 - 4:00 p.m.  Indy Motor Speedway Off-site Excursion 
2:00 - 6:00 p.m.  Registration & Check-in 
4:00 - 5:30 p.m.  Lucas Oil Stadium Off-Site Excursion 
4:30 - 5:30 p.m. 2018 Volunteer Welcome
4:30 - 5:30 p.m. AFA Connections Kickoff
5:00 - 6:30 p.m. Dinner on Your Own
6:00 - 6:30 p.m. Case Study Competition Orientation
6:30 - 8:00 p.m. Regional Meetings
8:30 - 10:00 p.m. Welcome Reception
   

Thursday, November 29 

8:00 a.m. - 5:00 p.m. Registration & Check-in
8:30 - 10:00 a.m. Opening General Session
10:00 - 11:00 a.m.  Exhibit Hall Opening Reception 
10:00 a.m. - 6:00 p.m. Exhibit Hall Open & AFAF Silent Auction
11:00 a.m. - 12:00 p.m. Educational Block #1 (60 minutes)
11:00 a.m. - 5:00 p.m.      Case Study Competition
12:00 - 1:30 p.m. Lunch on Your Own
1:30 - 2:30 p.m. Educational Block #2 (60 minutes)
1:30 - 4:00 p.m. New Professionals Seminar
1:30 - 4:00 p.m.  Mid-Career Professionals Seminar 
1:30 - 4:00 p.m. Seasoned Professionals Seminar
2:45 - 4:00 p.m. Educational Block #3 (75 minutes)
4:00 - 4:45 p.m. Networking Break
4:30 - 6:00 p.m. Fireside Chat Meet & Greet
5:30 - 7:00 p.m. Ignite Fraternity
9:00 - 10:00 p.m.  AFA Foundation Variety Show
   

Friday, November 30

6:30 - 8:00 a.m.  AFA Foundation 5K FunRun 
8:30 a.m. - 5:30 p.m. Registration & Check-in
9:00 - 10:30 a.m. Deep Dive Educational Session (90 minutes)
9:00 a.m. - 4:00 p.m. AFAF Silent Auction & Exhibit Hall Open
10:30 - 10:45 a.m. Networking Break
10:45 - 11:45 a.m. Educational Block #4 (60 minutes)
12:00 - 1:30 p.m. AFA/AFAF Recognition Luncheon
1:30 - 2:15 p.m. Exhibit Hall Dessert Reception
2:30 - 3:45 p.m. Educational Block #5 (75 minutes)
2:30 - 4:00 p.m.  Project Job Search 
3:45 - 4:15 p.m. Networking Break
4:30 - 7:00 p.m. Fireside Chats
6:00 - 9:00 p.m.  Indy Brewery Tour Off-site Excursion 


Saturday, December 1 

8:00 a.m. - 1:45 p.m. AFAF Silent Auction
8:00 a.m. - 3:00 p.m. Registration & Check-in
9:00 - 10:15 a.m. Educational Block #6 (75 minutes)
10:30 a.m. - 12:00 p.m. AFA Business Meeting
12:30 - 1:30 p.m. Lunch on Your Own
1:30 - 1:45 p.m. Silent Auction Last Call
2:00 - 3:00 p.m. Educational Block #7 (60 minutes)
3:15 - 5:00 p.m. Closing General Session
6:00 - 7:00 p.m. Receptions
7:30 - 9:30 p.m. Closing Banquet
9:30 - 11:30 p.m. Receptions

 

Please note the above schedule is subject to change.

Membership Software Powered by YourMembership  ::  Legal